Zimska pravljica z jogo

Če si želiš umakniti od hiperstimulacije in digitalne preobremenjenosti vsakdanjega življenja, aktivno preživeti čas v naravi in se povezati z njo, uvesti koristne rutine in navade v svoj vsakdan ter vzpostaviti svoj notranji mir in ravnovesje, je ta oddih kot nalašč zate. Hoja po neenakomernih poteh že sama po sebi okrepi našo pozornost na posamezen korak ter nas postavi v ta trenutek, še bolj pa nas joga. Vsakodnevna praksa asan in meditacije, odkrivanje dihalnih tehnik in tehnik sproščanja, potapljanje v vibracije zvočne meditacije, petje manter, čuječi pohodi po prelepi zimski pokrajini, čudoviti razgledi, razvajanje brbončic z zdravo vegetarijansko hrano…
Ta oddih te bo popolnoma napolnil s svežo Prano in ti pomagal poglobiti zavedanje sedanjega trenutka ter zavedanje sebe.

Oddih v enem najlepših kotičkov slovenije

Bohinj je s svojo čudovito pokrajino osupljiv kraj za odmik in sprostitev, ki ti ozdravi dušo in napolni baterije. Leži v osrčju veličastnega Triglavskega narodnega parka, naša nastanitev pa ima edinstveno lokacijo tik ob največjem slovenskem jezeru. Bivanje je možno v sobah z lastno ali skupno kopalnico. Nekatere sobe imajo balkonček s pogledom na jezero ali gozd. V sklopu nastanitve je tudi outdoor športni center s pestro ponudbo izposoje športne opreme. Svoj oddih torej brez problema lahko podaljšaš in si privoščiš eno ali več doživetij, ki so na voljo.

KDAJ?

December 2023

Prispevek?

Število mest je omejeno*

*Prijave sprejemamo do 

ZAKAJ PRAV TA ODDIH?

Kaj je vključeno?
Doplačila
Dodatna ponudba (ob doplačilu)
Plačilni pogoji

! Oddih bo organiziran v skladu z navodili in ukrepi pristojnih institucij. Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi oddiha glede na aktualno epidemiološko sliko v državi.

FAQ

Komu je oddih namenjen ?

Postani naš član

Če še nisi član/članica društva YOGESHA, to lahko postaneš ob prijavi na oddih.

Ali moram imeti izkušnje z jogo ?

Lahko si na začetku svojega potovanja v jogo ali pa izkušen/a jogist/ka, ki želi svoje razumevanje joge poglobiti.

Ali obstajajo kakšne omejitve ?

Vsak posameznik ima svoje zmožnosti in omejitve, ki jih mora pri izvajanju asan in dihalnih tehnik upoštevati. Če si negotov/a, se prej raje posvetuj z učiteljico in zdravnikom!

Kaj moram prinesti s seboj ?​

Joga podlogo, udobna oblačila za vadbo, topla oblačila ali lahko odejo za tehnike sproščanja ter meditacijo, oblačila in obutev za lažje pohode po snegu, pohodne palice (po želji), nahrbtnik, vetrovko/ puhovko/ nepremočljiv vrhnji kos oblačila, kapo, šal, rokavice, kopalke in brisačo, svojo najljubšo knjigo…

Kako velika je skupina ?

Oddih izvedemo ob prijavi najmanj 4 udeležencev. V skupino sprejmemo največ 10 udeležencev, da lahko vsakemu posvetimo vso pozornost, ki jo potrebuje. 

Translate »