Naše poslanstvo

Posamezniku pomagamo razviti telesno zavedanje in sposonost izražanja skozi gibanje, doseči sproščen in umirjen um, približati zdrav način življenja v sožitju z naravo ter krepiti samoodgovornost za ohranjanje ravnovesja in dobrega počutja na fizični, mentalni in duhovni ravni.

Jana tomc

Sem učiteljica joge (RJU300/RYT200/HYT45), terapevtka ajurvedske masaže, doktorica znanosti, popotnica in ljubiteljica gora. Dokaj zgodaj sta me začeli zanimati meditacija in duhovnost. Kar nekaj let sem iskala, preizkusila različne tehnike, obiskala različne učitelje. Relativno pozno sem našla jogo. V Indiji. In še kasneje ajurvedo. V jogi. Tradicionalne hatha joge sem se učila na Mednarodnem inštitutu za jogo in meditacijo Ved Niketan v Rishikeshu in v šoli Sivananda Yoga Vidya Peetham v Kerali, ter pri organizaciji Joga v vsakdanjem življenju in v šoli Joga Do v Ljubljani. Zelo me zanima endokrinologija in to znanje poskušam vpeljati v svojo prakso in učenje joge. S Hormonsko jogo me je seznanila Shakti Simone Lehner (šola Yoga Vidya Speyer, Nemčija), kar je kot pika na i dopolnilo moje dosedanje izkušnje. Danes svoje znanje in nasvete najraje pilim v najbolj skritih indijskih templjih in ašramih. Nove izkušnje in znanja pa z navdušenjem podelim z vami.

DRUGI O NAS

Ko vidiš zadovoljne obraze ob koncu srečanja… Neprecenljivo

 

"Draga Jana,
naš ženski vikend je bil krasen in nepozaben, seveda si pa zato poskrbela prav ti, ki si nam na odličen način predstavila hormonsko jogo. Bilo je poučno in predvsem sproščujoče, v prijetnem vzdušju in verjamem, da smo si vse napolnile baterije, da lažje preživljamo zdajšnje covid ukrepe.
Hvala še ti enkrat in ostani še naprej takšna kot si, ostalih je že preveč."

Brigita P.

Translate »