Naše poslanstvo

Posamezniku pomagamo razviti telesno zavedanje in sposonost izražanja skozi gibanje, doseči sproščen in umirjen um, približati zdrav način življenja v sožitju z naravo ter krepiti samoodgovornost za ohranjanje ravnovesja in dobrega počutja na fizični, mentalni in duhovni ravni.

Jana tomc

Sem učiteljica joge (RJU300/RYT200/HYT45), terapevtka ajurvedske masaže, doktorica znanosti, popotnica in ljubiteljica gora. Dokaj zgodaj sta me začeli zanimati meditacija in duhovnost. Kar nekaj let sem iskala, preizkusila različne tehnike, obiskala različne učitelje. Relativno pozno sem našla jogo. V Indiji. In še kasneje ajurvedo. V jogi. Tradicionalne hatha joge sem se učila na Mednarodnem inštitutu za jogo in meditacijo Ved Niketan v Rishikeshu in v šoli Sivananda Yoga Vidya Peetham v Kerali, ter pri organizaciji Joga v vsakdanjem življenju in v šoli Joga Do v Ljubljani. Zelo me zanima endokrinologija in to znanje poskušam vpeljati v svojo prakso in učenje joge. S Hormonsko jogo me je seznanila Shakti Simone Lehner (šola Yoga Vidya Speyer, Nemčija), kar je kot pika na i dopolnilo moje dosedanje izkušnje. Danes svoje znanje in nasvete najraje pilim v najbolj skritih indijskih templjih in ašramih. Nove izkušnje in znanja pa z navdušenjem podelim z vami.

DRUGI O NAS

 

"Bil je res še en čudovit in navdihujoč vikend v Bohinju! Baterije napolnjene, sistem resetiran. Sicer pa tale joga v Bohinju (p)ostaja zame tradicionalna. Hvala Jana! "

Urška P.

"

"Udeležila sem se Janine vikend delavnice Hormonska Joga kjer je bilo super! Pripravila je odličen program in nas dobro opremila z informacijami tako da lahko izvajamo vaje samostojno. Janine delavnice toplo priporočam in sama komaj čakam naslednjo!”

Petra D.

 

"Tudi meni je bilo svetovno:). Danes me sicer vse boli, ampak sem pomirjena in predvsem hvaležna... Draga Jana, hvala za tvoj trud&energijo&strokovno vodenje, ostalim pa za dobro družbo."

Tanja P.

 

"Sedim v pisarni, misli mi pa kar naprej uhajajo na naše druženje. Bilo je fantastično."

Katja P.

Translate »