Pomladansko prebujenje in odpiranje srca

Pomlad je v naravi čas prebujanja, premikov, rasti in novih začetkov. Tudi ti imaš priložnost, da se prepustiš procesu regeneracije.

Na tem oddihu bomo preživeli več časa v naravi in se povezali z njo ter njeno energijo. Čuječi pohodi v tišini nam bodo pomagali umiriti misli in čustva ter okrepiti zavedanje. S prakso asan, pranajame in potapljanjem v vibracije zvočne meditacije bomo potovali navznoter in odpirali srce. Vse skupaj pa bo utrdila plesna meditacija, s katero bomo širili zavest ter izkušali, kaj pomenita besedi ekstaza in popolna svoboda.

Če si želiš odstraniti blokade, ki nastanejo zaradi stresa in negativnih občutkov, se sprostiti, poglobiti zavedanje sebe in odpreti srce in dušo pozitivnemu, potem se nam pridruži. Ta oddih te bo zagotovo prerodil in ti pomagal, da ponovno začutiš srečo.

Narava, gibanje in zvok

Vsi vemo, da je narava najboljše zdravilo za vse. Stik z naravo odpravlja stres in skrbi, poglobi koncentracijo, osrečuje ter vrne v ravnovesje vse ravni človeškega bitja.

Poleg narave sta zvok in ples odlični orodji za zdravljenje. Kot meditativno prakso so ju že tisočletja nazaj uporabljala starodavna plemena. Z različnimi glasbenimi pripomočki so ustvarjala zdravilne vibracije po telesu, z namenom premakniti človeka iz neravnovesja v harmonijo. Zvočne frekvence sprostijo čustvene in energijske blokade, zbistrijo misli ter možganske valove pripeljejo v globoko regenerativno stanje, ki aktivira samozdravljenje telesa. Ko temu dodaš še dihanje in gibanje, ki pomaga razviti telesno zavedanje in sposobnost izražanja, je kombinacija popolna.

Oddih v enem najlepših krajev v sloveniji

Bohinj leži v osrčju veličastnega Triglavskega narodnega parka in je osupljiv kraj za odmik in sprostitev. A na tem prelepem koncu leži še lepša (in meni najljubša) dolina Voje. Neokrnjena narava, ki zdravi dušo. Okolje, ki te povrne v harmonijo s seboj. Branje knjige, sprehodi med zelenimi travniki, pohodi skozi sotesko ali na bližnje hribe, hlajenje ob slapu… Možnosti za sprostitev in polnjenje baterij je neskončno. Bivamo v tipični planšarski kočici sredi gozda, ki ima čudovit razgled na okoliške gore. Ležišča so skupna in prostora je največ za 7 ljudi. Zgodaj zjutraj se na travniku pred kočo pasejo gamsi in srne, namesto hrupa te zbudi petje in žvrgolenje ptic. V bližini je slap Mostnice in ena najlepših sotesk. Največje slovensko jezero pa je kako uro hoda stran.

KDAJ?

19.5. - 21.5.2023

Prispevek?

230€

Število mest je omejeno*

*Prijave sprejemamo do 1.5.2023

ZAKAJ PRAV TA ODDIH?

Kaj je vključeno?
Doplačila
Dodatna ponudba (ob doplačilu)
Plačilni pogoji

! Oddih bo organiziran v skladu z navodili in ukrepi pristojnih institucij. Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi oddiha glede na aktualno epidemiološko sliko v državi.

FAQ

Komu je oddih namenjen ?

Postani naš član

Če še nisi član/članica društva YOGESHA, to lahko postaneš ob prijavi na oddih.

Ali moram imeti izkušnje z jogo ?

Lahko si na začetku svojega potovanja v jogo ali pa izkušen/a jogist/ka, ki želi svoje razumevanje joge poglobiti.

Ali obstajajo kakšne omejitve ?

Vsak posameznik ima svoje zmožnosti in omejitve, ki jih mora pri izvajanju asan in dihalnih tehnik upoštevati. Če si negotov/a, se prej raje posvetuj z učiteljico in zdravnikom!

Kaj moram prinesti s seboj ?​

Joga podlogo, udobna oblačila za vadbo asan in ples, topla oblačila ali lahko odejo za meditacijo, oblačila in obutev za lažje pohode v naravi, pohodne palice (po želji), nahrbtnik, vetrovko/ nepremočljiv vrhnji kos oblačila, kopalke in brisačo, svojo najljubšo knjigo…

Kako velika je skupina ?

Oddih izvedemo ob prijavi najmanj 4 udeležencev. V skupino sprejmemo največ 10 udeležencev, da lahko vsakemu posvetimo vso pozornost, ki jo potrebuje. 

Translate »