Joga avantura

Vsake toliko časa se mora človek odklopiti od napornega vsakdana, osvoboditi telo in duha, ki iščeta potepanje, ter doživeti nove izkušnje in spoznanja, ki ga bogatijo. Spoštovanje, ponižnost, radovednost in stik z naravo so temelj naše joga avanture. Vsakodnevna praksa meditacije, asan in dihalnih tehnik v objemu gora in morja, sprehodi med borovci in po okoliških hribih, sprostitev na bližnjih osamljenih, a najlepših plažah, raziskovanje sotesk… Potopi se v čudovito izkušnjo. Tu se lahko brez težav odklopiš, duša pa pobegne in se vrne v harmonijo s tem, kar v resnici si.

Kreta joga avantura_Yogesha

Oddih NA OTOKU SVETLOBE

Kreta s svojo prelepo naravo ponuja polno razgledov, ki ti vzamejo dih. Od mogočnih gora, sotesk, belih in črnih plaž, turkiznega morja, neskončnih polj, nasadov oljk in pomarančevcev, pa vse do zasanjanih vasic, ter kulturnih in zgodovinskih zapuščin. Otok velja za zibelko zahodne civilizacije in rojstni kraj vrhovnega boga Zeusa. In kar je najpomembnejše, je to otok gostoljubnih domačinov in ljudi odprtega srca. Od tu zagotovo ne boste odšli prazni.

Naša nastanitev se nahaja na južnem obali otoka, v majhni gorski vasici. Popolnoma je obdana z gorsko tišino, prostrani razgledi od tam pa segajo vse do Libijskega morja. Sobe so dvoposteljne, na vrtu je polno malih kotičkov za sprostitev. Energija je tako neverjetno čista in zdravilna, da je kot nalašč za jogijske počitnice, saj ti da tisto, kar v teh časih zagotovo potrebuješ. Tradicionalna kretska in ayurvedska kuhinja, katere sta vešča naša gostitelja, pa te bo zagotovo ponesla v nove kulinarične izkušnje in hkrati uravnotežila tudi tvoje doše.

Kreta joga avantura_Yogesha
Kreta joga avantura_Yogesha
Kreta joga avantura_Yogesha

KDAJ?

3.6. - 10.6.2022

Prispevek?

(pri najmanj 8 prijavljenih)

670*€/710€

Zgodnejša prijava = ugodnejša cena

*Early bird prijave do 1.4.2022

Število mest je omejeno.

ZAKAJ PRAV TA ODDIH?

Kaj je vključeno?
Doplačila
Dodatna ponudba (doplačilo)
Kaj ni vključeno?
Plačilni pogoji
! Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi oddiha glede na aktualno epidemiološko sliko v državi. Oddih bo organiziran v skladu z navodili in ukrepi pristojnih institucij.

FAQ

Komu je oddih namenjen ?

Postani naš član

Če še nisi član/članica društva YOGESHA, to lahko postaneš ob prijavi na oddih.

Ali moram imeti izkušnje z jogo ?

Lahko si na začetku svojega potovanja v jogo ali pa izkušen/a jogist/ka, ki želi svoje razumevanje joge poglobiti.

Ali obstajajo kakšne omejitve ?

Vsak posameznik ima svoje zmožnosti in omejitve, ki jih mora pri izvajanju asan in dihalnih tehnik upoštevati. Če si negotov/a, se prej raje posvetuj z učiteljico in zdravnikom!

Kaj moram prinesti s seboj ?​

Udobna in tudi topla oblačila za jutranjo in večerno vadbo ter meditacijo, oblačila in obutev ter nahrbtnik za lažje pohode, vetrovko/nepremočljiv vrhnji kos oblačila, kopalke in brisačo, svojo najljubšo knjigo…

Kako velika je skupina ?

Oddih izvedemo ob prijavi najmanj 4 udeležencev.

Joga avanturo izvajamo v sodelovanju z agencijo Roundabout Travel d.o.o., Pražakova ulica 8, 1000 Ljubljana
Translate »