joga oddih za ženske

Predstavljaj si, da se prebudiš. Namesto s kavo, dan začneš z meditacijo na obali Bohinjskega jezera in nežno jutranjo prakso joge. V objemu gora, z zvokom ptičjega petja ter šelestenja dreves. In tako nadaljuješ skozi dan. Srkaš nova znanja. V čarobnem okolju, v stiku z naravo, ob zdravi prehrani. Na spanje se pripraviš s postopnim umirjanjem, potapljanjem v zvoke tibetanskih posod in tako sproščena odplavaš v lepe sanje.

Trije dnevi dihanja, sproščanja, meditiranja, povezovanja s seboj in okušanja jogijskega načina življenja. Oddih učenja in spoznavanja osnov Hormonske joge po Dinah Rodrigues. Zdravilni oddih, ki te bo popolnoma prerodil in tvoje telo in um vrnil v harmonijo.

Yogesha joga oddih_hormonska joga_Bohinj

DELAVNICA Hormonske jogE

Hormoni igrajo izredno pomembno vlogo pri našem fizičnem in duševnem zdravju. Nepravilno delovanje reproduktivnega sistema (neplodnost, PMS, policistični jajčniki, amenoreja…), nespečnost, glavoboli, utrujenost, slab spomin, nihanje razpoloženja, upad kostne gostote, povišan holesterol, nastajanje gubic, suha koža, izpadanje las so le nekatere od neprijetnih posledic hormonskega neravnovesja pri ženski, s katerimi se sooči vsaka vsaj enkrat v življenju. V teh treh dneh se boš spoznala z osnovami Hormonske joge po Dinah Rodrigues. Naučila se boš določenega zaporedja asan (telesnih položajev), pranajam (dihalnih tehnik) ter energijskih in sprostitvenih tehnik. Gre za holistični pristop, ki ob redni praksi prinaša odlične rezultate.

Oddih v enem najlepših krajev v sloveniji

Bohinj leži v osrčju veličastnega Triglavskega narodnega parka in je osupljiv kraj za odmik in sprostitev. Okolje, ki zdravi dušo. Branje knjige, hranjenje rib, sprehodi, pohodi, kopanje, kolesarjenje, čolnarjenje, polet s padalom… Možnosti za sprostitev je neskončno. Naša nastanitev ima edinstveno lokacijo tik ob največjem slovenskem jezeru, s čudovitim razgledom na okoliške gore. Bivanje je možno v sobah z lastno ali skupno kopalnico. Nekatere sobe imajo balkonček s pogledom na jezero ali gozd. V sklopu nastanitve je tudi outdoor športni center s pestro ponudbo adrenalinskih izkušenj in izposoje športne opreme. Svoj oddih torej brez problema lahko podaljšaš in si privoščiš eno ali več doživetij, ki so na voljo.

Joga oddih za ženske_hormonska joga_Bohinj
Joga oddih za ženske_hormonska joga_Bohinjsko jezero
Joga oddih za ženske_Yogesha_Bohinj

! Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi oddiha glede na aktualno epidemiološko sliko v državi. Oddih bo organiziran v skladu z navodili in ukrepi pristojnih institucij.

KDAJ?

22.10. - 24.10.2021

Prispevek?

(pri najmanj 6 prijavljenih)

165*€/180€

Nočitev v sobi s skupno kopalnico 

175*€/190€

Nočitev v sobi s kopalnico 

130€

Delavnica hormonske joge brez nastanitve in prehrane

Zgodnejša prijava = ugodnejša cena

*Early bird prijave do 14.10.2021

Število mest je omejeno.

ZAKAJ PRAV TA ODDIH?

Kaj je vključeno?
Doplačila
Dodatna ponudba (ob doplačilu)

vtisi udeleženk

 

"Zelo mi je všeč Janino poučevanje joge. V svojih navodilih je jasna. Pojasni vse prednosti in kontraindikacije gibov. Odlična in strokovna je tudi pri poučevanju o pranajamah, bandah in mudrah. Je izjemno prilagodljiva in ugodi skoraj vsaki potrebi. Vrsto let je preučevala in se učila joge v večih jogijskih tradicijah. Jana ima tudi zelo globok duhovni in teoretični vpogled. Všeč mi je način, kako komunicira z udeleženci. Joga oddih priporočam tudi vsem, ki nimate hormonskih ali drugih težav, vendar bi okrepile telo, zdravje in duha."

Sabina S.

 

"Nadvse sem vesela, da sem se udeležila dogodka Joga oddih za ženske. Preživela sem zelo prijeten in vsestransko bogat vikend. Vsega je bilo obilo, tako za dušo kot tudi za telo. Ponovno sem dobila potrditev, da s svojimi mislimi ustvarjam svoj svet, v katerem sem lahko brezmejno svobodna in srečna. Pri vsem tem ima obilo zaslug organizatorica in izvajalka, ki je z nami delila svoje dragoceno znanje in izkušnje. Razvajala nas je s prigrizki in večerjami, po katerih še sedaj cedim sline. Pa vibracije zvočne kopeli, čudovito. Hvala za vse. "

Irma K.

FAQ

Komu je oddih namenjen ?

Postani naša članica.

Če še nisi članica društva YOGESHA, to lahko postaneš ob prijavi na dogodek (članarina je vključena v ceno paketa).

Ali moram imeti izkušnje z jogo ?

Lahko si začetnica ali pa izkušena jogistka, ki želi svoje razumevanje (hormonske) joge poglobiti.

Ali obstajajo kakšne omejitve ?

Praksa hormonske joge ima na endokrini sistem intenzivne učinke, zato obstajajo nekatere omejitve: nosečnost; stanje, ko se raven estrogena ne sme povišati (rak dojke, endometrioza, miomi oz fibroidi); kakršnokoli rakavo obolenje v akutni fazi; težave s srcem; kakršnakoli operacija (vključno z lepotno operacijo prsi); hujša oblika osteoporoze; bolečina v trebuhu neznanega vzroka; težave s črevesjem (tudi slepim); resnejše psihične težave. Če si negotova, se prej raje posvetuj z zdravnikom!

Kaj moram prinesti s seboj ?​

Joga podlogo, lahko odejo za tehnike sproščanja in meditacijo, udobna oblačila za vadbo in topla oblačila za jutranje sprehode v naravi.

Kako velika je skupina ?

Oddih izvedemo ob prijavi najmanj 4 udeleženk. V skupino sprejmemo največ 10 udeleženk, da lahko vsaki posvetimo vso pozornost, ki jo potrebuje. 

Translate »