joga oddih za ženske

Predstavljaj si, da se prebudiš. Namesto s kavo, dan začneš z meditacijo in nežno jutranjo prakso joge na obali Bohinjskega jezera. V objemu gora, z zvokom ptičjega petja ter šelestenja dreves. In tako nadaljuješ skozi dan. Srkaš nova znanja. V čarobnem okolju, v stiku z naravo, ob zdravi prehrani. Na spanje se pripraviš s postopnim umirjanjem in tako sproščena odplavaš v lepe sanje.

Trije dnevi dihanja, sproščanja, meditiranja, povezovanja s seboj in okušanja jogijskega načina življenja. Oddih učenja in spoznavanja osnov Hormonske joge po Dinah Rodrigues. Zdravilni oddih, ki te bo popolnoma prerodil in tvoje telo in um vrnil v harmonijo.

Yogesha joga oddih_Joga delavnica_hormonska joga_Bohinj

DELAVNICA Hormonske jogE

Hormoni igrajo izredno pomembno vlogo pri našem fizičnem in duševnem zdravju. Nepravilno delovanje reproduktivnega sistema (neplodnost, PMS, policistični jajčniki, amenoreja…), nespečnost, glavoboli, utrujenost, slab spomin, nihanje razpoloženja, upad kostne gostote, povišan holesterol, nastajanje gubic, suha koža, izpadanje las so le nekatere od neprijetnih posledic hormonskega neravnovesja pri ženski, s katerimi se sooči vsaka vsaj enkrat v življenju. V teh treh dneh se boš spoznala z osnovami Hormonske joge po Dinah Rodrigues. Naučila se boš določenega zaporedja asan (telesnih položajev), pranajam (dihalnih tehnik) ter energijskih in sprostitvenih tehnik. Gre za holistični pristop, ki ob redni praksi prinaša odlične rezultate.

Oddih v enem najlepših krajev v sloveniji

Bohinj leži v osrčju veličastnega Triglavskega narodnega parka in je osupljiv kraj za odmik in sprostitev. Okolje, ki zdravi dušo. Branje knjige, hranjenje rib, sprehodi, pohodi, kopanje, kolesarjenje, čolnarjenje, polet s padalom… Možnosti za sprostitev je neskončno. Naša nastanitev ima edinstveno lokacijo tik ob največjem slovenskem jezeru, s čudovitim razgledom na okoliške gore. Bivanje je možno v sobah z lastno ali skupno kopalnico. Nekatere sobe imajo balkonček s pogledom na jezero ali gozd. V sklopu nastanitve je tudi outdoor športni center s pestro ponudbo adrenalinskih izkušenj in izposoje športne opreme. Svoj oddih torej brez problema lahko podaljšaš in si privoščiš eno ali več doživetij, ki so na voljo.

Tvoj prispevek

Osnovni paket

230,00 €/ osebo

Doplačilo:
Turistična taksa 2,00 € osebo/noč

Luksuz paket

250,00 €/ osebo

Doplačilo:
Turistična taksa 2,00 € osebo/noč

Zgodnejša prijava = ugodnejša cena

Izkoristi 12% Early bird popust.

Število mest je omejeno, zato si svoj prostor na delavnici čim prej rezerviraj.

Termini:

ZAKAJ PRAV TA ODDIH?

FAQ

Komu je oddih namenjen ?

Ali moram imeti izkušnje z jogo ?

Lahko si začetnica ali pa izkušena jogistka, ki želi svoje razumevanje (hormonske) joge poglobiti.

Ali obstajajo kakšne omejitve ?

Praksa hormonske joge ima na endokrini sistem intenzivne učinke, zato obstajajo nekatere omejitve: nosečnost; stanje, ko se raven estrogena ne sme povišati (rak dojke, endometrioza, miomi oz fibroidi); kakršnokoli rakavo obolenje v akutni fazi; težave s srcem; kakršnakoli operacija (vključno z lepotno operacijo prsi); hujša oblika osteoporoze; bolečina v trebuhu neznanega vzroka; težave s črevesjem (tudi slepim); resnejše psihične težave. Če si negotova, se prej raje posvetuj z zdravnikom!

Kaj moram prinesti s seboj ?​

Joga podlogo, lahko odejo za tehnike sproščanja in meditacijo, udobna oblačila za vadbo in topla oblačila za jutranje sprehode v naravi.

Kako velika je skupina ?

V skupino sprejmemo največ 15 udeleženk, da lahko vsaki posvetimo vso pozornost, ki jo potrebuje. Oddih izvedemo ob prijavi najmanj 3 udeleženk.
Translate »