"BACK TO NATURE" joga oddih

 “Izgubi se v naravi, in našel boš sebe”.

Za ohranjanje ravnovesja in dobrega počutja na vseh nivojih je potrebno v svoj vsakdan uvesti koristne rutine in navade. Skrb za um in telo z gibanjem, dihanjem in meditacijo, bi morala biti enako pomembna navada kot umivanje zob. In to navado boš osvojil/a na BACK TO NATURE jogijskem oddihu. Približali ti bomo zdrav način življenja v sožitju z naravo. Skupaj bomo razvijali telesno zavedanje, krepili imunski sistem ter vzdržljivost in voljo preko prakse jogijskih asan, sprehodov in pohodov v naravi, potopov v hladno reko Savo. Učili se bomo dihalnih tehnik in tehnik sproščanja, meditirali na rečnem bregu, tavali med vibracijami tibetanskih posod. Krepili bomo občutke sprejemanja, hvaležnosti in veselja, vzgajali dojemanje življenja kot darilo, kultivirali stanje uma “sprejmi in se prepusti”. Oddih, ki ti bo pomagal v um povrniti prisotnost, osredotočenost in mir. Oddih, kjer se boš lahko zopet povezal/a s svojim virom.

Oddih v pravljičnem kraju z zdravilnim podnebjem

Bled je eno najlepših gorskih krajev, ki s turkiznim jezerom z otočkom in odsevom gora spominja na pravljično deželo. Termalna jezerska voda, svež zrak in zdravilno podnebje so le še pika na i. Naša nastanitev se nahaja v osrčju narave blizu jezera. Za popoln stik z naravo in energijo Zemlje, bivamo v šotorih pod mogočnimi borovci, v zeleni oazi ob reki Savi Dolinki. Idilično okolje s pogledom na gore in številnimi kotički za sproščene trenutke ter srkanje popolnega miru. Vse prakse (jogijske asane, dihanje, meditacija) se izvajajo zunaj v naravi, v primeru slabega vremena pa v pokriti dvorani. Za zdravo vegetarijansko prehrano poskrbi tamkajšnja restavracija, v kampu pa je tudi mini tržnica za tiste, ki jim jogijski meni ne bo dovolj. Kamp ima ogrevan bazen, kolesarski poligon in izposojevalnico koles. Je odlično izhodišče za raziskovanje bližnjih in malo bolj odmaknjenih krajev. Svoj oddih torej brez problema lahko podaljšaš in si privoščiš še kakšno od doživetij, ki so na voljo.

S seboj prinesi šotor. Za učinkovito kontemplacijo brez dodatnih zunanjih motenj je priporočeno, da v šotoru bivaš sam/a. Za tiste, ki si želite še nekoliko večjo izkušnjo, pa je ob doplačilu na voljo nastanitev v šotoru v zraku (ta je namenjen dvem osebam).

KDAJ?

17.9. - 19.9.2021

Prispevek?

(pri najmanj 6 prijavljenih)

175*€/185€

Nočitev v svojem šotoru 

235*€/245€

Nočitev v “šotoru v zraku” (omejeno)

110€ / 20€

Program celotnega oddiha brez nastanitve in prehrane / udeležba na posameznem klasu joge, delavnici, meditaciji, zvočni kopeli

Zgodnejša prijava = ugodnejša cena

*Early bird prijave do 3.9.2021

Število mest je omejeno.

! Pridružujemo si pravico do sprememb ali odpovedi oddiha glede na aktualno epidemiološko sliko v državi. Oddih bo organiziran v skladu z navodili in ukrepi pristojnih institucij.

ZAKAJ PRAV TA ODDIH?

Kaj je vključeno?
Dodatna ponudba (ob doplačilu)
Doplačila

FAQ

Komu je oddih namenjen ?

Postani naš član

Če še nisi član/članica društva YOGESHA, to lahko postaneš ob prijavi na oddih.

Ali moram imeti izkušnje z jogo ?

Lahko si na začetku svojega potovanja v jogo ali pa izkušen/a jogist/ka, ki želi svoje razumevanje joge poglobiti.

Ali obstajajo kakšne omejitve ?

Vsak posameznik ima svoje zmožnosti in omejitve, ki jih mora pri izvajanju asan in dihalnih tehnik upoštevati. Če si negotov/a, se prej raje posvetuj z učiteljico in zdravnikom!

Kaj moram prinesti s seboj ?​

Joga podlogo, udobna oblačila za vadbo, topla oblačila ali lahko odejo za tehnike sproščanja ter jutranje in večerne meditacije v naravi, oblačila in obutev za lažji pohod, pohodne palice (po želji), nahrbtnik, vetrovko/nepremočljiv vrhnji kos oblačila, šotor, spalko in podlogo za spanje (za tiste ki spijo v svojih šotorih).

Kako velika je skupina ?

Oddih izvedemo ob prijavi najmanj 4 udeležencev. V skupino sprejmemo največ 10 udeležencev, da lahko vsakemu posvetimo vso pozornost, ki jo potrebuje. 

Translate »